Vége lehet az Agymenőknek?


Véget érnek az Agymenők?


Vége az Agymenőknek?

Szép volt, jó volt, köszönjük, ennyi? Könnyen előfordulhat, hogy véget érnek az Agymenők kalandjai!


 

Az Agymenők immáron 2007 óta ülteti a nézőket a képernyők elé, és ezidő alatt hatalmas nézettséget és még annál is nagyobb rajongótábort tudhatott magáénak. Joggal nevezhetjük ezt a sorozatot az 1994 és 2004 közt sugárzott Jóbarátoknak. Minden rajongó fellélegzett, mikor tavaly bejelentették, hogy a szériát további két évadra (11 és 12) berendelték. Most azonban úgy tűnik, hogy a fizikusok is abba hagyják a közös kalandokat. 

 

Johnny Galecki, aki a sorozatban Leonardot játsza nemrégiben egy, a folytatással kapcsolatos interjút adott, melyben elárulta, hogy sajnálja ugyan, de a 12. évaddal elbúcsúzik a sorozat. Ez azt jelenti, hogy a befejező évad 2019-ben kerül képernyőre.

 

“Persze mi mindannyian szomorúak leszünk, amikor eljön az a nap, de szerintem mindenkinek az lesz a legjobb, ha a 12. évaddal befejezzük a sorozatot, és végre eljön az az idő, amikor mindenki hazamehet a családjához.”- mondta a színész.

 

címkék: Sorozatok

Kommentek


Videóportál - minden, ami a TV-ben látható

Videóportál - minden, ami a TV-ben látható

A sorozatok az aranykorukat élik manapság, de a filmek még mindig képesek becsábítani a mozikba mostanság is százezreket. Bár az egész estés alkotások nincsenek éppen a csúcson, de továbbra sem szabad róluk lemondani. Mi pedig nem fogunk senkit sem kihagyni. Itt minden megtalálható, ami a kor emberét csak érdekli: sorozatok, filmek és egyéb tévéműsorok.

 

 

 

A sorozatok korát éljük

A sorozatok korát éljük

Minden idők kedvenc idézetei, melyek vagy a mozikban, vagy a TV-kben voltak hallhatók.

 

“Amíg egy farkas is életben van, a birkák nincsenek biztonságban.” – Trónok Harca

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Vége az Agymenőknek?

Véget érnek az Agymenők?

Szép volt, jó volt, köszönjük, ennyi? Könnyen előfordulhat, hogy véget érnek az Agymenők kalandjai!

Ételek az egészséges, erős fogakért

Ételek az egészséges, erős fogakért

Vannak ételek és italok, amelyek ártanak fogainknak, még vannak, amelyek segítenek erősíteni és egészségesen tartani őket. Most az utóbbiakat hoztuk el! 

Klíma otthonodba

Klíma, amely illeszkedik otthonodba

Fontos számodra az esztétika, de szeretnél minőségi klímaberendezést? Akkor a design klímákat neked találták ki!

Kánikula

Hogyan hűtsük le otthonunk a kánikulában?

A nyári kánikulában lakásunkat szeretnénk megóvni a forróságtól, hiszen a melegben alvászavarral is küzdhetünk. Hogyan tudjuk otthonunkat megóvni a melegtől? Segítünk!