2019-es facebook marketing trendek a sikeres üzlethez


Facebook marketing trendek 2019


Facebook marketing

Hogyan maradj sikeres üzleti profiloddal a Facebook platformján? Remek tippeket hoztunk a 2019-es trendeket illetően, hogy lépést tarthass a közösségi média felületén márkáddal. Lássuk a trendeket! 


Posztolj hatékonyan 

Nos, a első és legfontosabb, hogy posztjaidat időzítsd be előre. Lehetőleg az esti órákra próbálj fókuszálni, hiszen a legtöbben ilyenkor böngészik a közösségi média felületeket, ahogyan a Facebookot is. Próbáld meg kitapasztalni a Te közönséged melyik időpontokban a legaktívabbak, és ennek megfelelően időzítsd be bejegyzéseidet. 

 

Használd a csoportokat

Hogyan legyen több vásárlóm? – A Facebookról. A csoportokban manapság a legaktívabbak az emberek az idei év kutatásai szerint. Találj vállalkozásodhoz megfelelő csoportokat, ahol hatékonyan reklámozhatod is akár termékeidet vagy szolgáltatásaidat egyaránt. Érdemes bevetni pár megosztó témát is, amely beleillik márkád profiljába, hogy minél több aktivitást generálhass. 

 

Kérd felhasználóid véleményét

Manapság az ügyfélvéleményekben van a legnagyobb húzóerő. Erre megfelelő lehet, ha egy Facebook bejegyzésedben megkéred eddigi ügyfeleidet, hogy írjanak rólad véleményt az oldaladra. Akár pozitív, akár negatív vélemény, mindig válaszolj rájuk, hogy a felhasználók lássák mennyire aktívan jelen vagy az ügyfelekkel való kommunikáció során. 

 

Reméljük rövid tippjeinket használva Te is sikeres lehetsz a Facebook platformján üzleti profiloddal és minél több konverziót érsz majd el! 

Szerző: SzSz

címkék:

Kommentek


Videóportál - minden, ami a TV-ben látható

Videóportál - minden, ami a TV-ben látható

A sorozatok az aranykorukat élik manapság, de a filmek még mindig képesek becsábítani a mozikba mostanság is százezreket. Bár az egész estés alkotások nincsenek éppen a csúcson, de továbbra sem szabad róluk lemondani. Mi pedig nem fogunk senkit sem kihagyni. Itt minden megtalálható, ami a kor emberét csak érdekli: sorozatok, filmek és egyéb tévéműsorok.

 

 

 

A sorozatok korát éljük

A sorozatok korát éljük

Minden idők kedvenc idézetei, melyek vagy a mozikban, vagy a TV-kben voltak hallhatók.

 

“Amíg egy farkas is életben van, a birkák nincsenek biztonságban.” – Trónok Harca

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Vége az Agymenőknek?

Véget érnek az Agymenők?

Szép volt, jó volt, köszönjük, ennyi? Könnyen előfordulhat, hogy véget érnek az Agymenők kalandjai!

Ételek az egészséges, erős fogakért

Ételek az egészséges, erős fogakért

Vannak ételek és italok, amelyek ártanak fogainknak, még vannak, amelyek segítenek erősíteni és egészségesen tartani őket. Most az utóbbiakat hoztuk el! 

Klíma otthonodba

Klíma, amely illeszkedik otthonodba

Fontos számodra az esztétika, de szeretnél minőségi klímaberendezést? Akkor a design klímákat neked találták ki!

Kánikula

Hogyan hűtsük le otthonunk a kánikulában?

A nyári kánikulában lakásunkat szeretnénk megóvni a forróságtól, hiszen a melegben alvászavarral is küzdhetünk. Hogyan tudjuk otthonunkat megóvni a melegtől? Segítünk!