A szolgálólány meséje egy igazán izgalmas, új sorozat a nagyvilágból!

fooldal > Erről szól A szolgálólány meséje

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Erről szól A szolgálólány meséje


2018/07/23
CsA

A 2018-as év egyik legmeghökkentőbb és legkedveltebb sorozatai közé tartozik „A szolgálólány meséje” című amerikai drámasorozat, amely már 2 évadot tudhat magáénak. Ha egy jó sorozatra vágysz kikapcsolódásképp és szereted a disztópikus sorozatokat, akkor olvasd el cikkünket és tudj meg mindent a sorozatról!

A szolgálólány meséje

A szolgálólány meséje

 

A szolgálólány meséje, vagy ahogyan az eredeti nyelvén hívják: The Handmaid's Tale, egy Margaret Atwood által kreált regényen alapul. A sorozat egy disztópikus világot jelenít meg, amelynek helyszíne a Gileádi Köztársaság. Ez a hely az egykori USA területén található, amely a természeti katasztrófák és környezetszennyezés miatt teljesen átalakult, ezért a hatalmon lévők elvei szerint egy olyan diktatúra lép életbe, amely próbálja a régi, hagyományos, vallásos értékrendeket visszaállítani. 

Fő problémát a sorozatban az jelenti, hogy a nők nagy része meddővé vált és ezért azoknak a nőknek, akik még termékenyek, a hatalmon lévő vezérek szexrabszolgáivá kell válniuk. A cselekmény egy szolgálólány köré, Offred köré épül, akinek meg kell küzdenie a rendszerrel, a Vezérekkel, a Feleségekkel, a háztartásvezető Marthákkal és a többi Szolgálólánnyal. A sorozatban megjelenik a harag, a düh, a kétségbeesés, a reményvesztettség és persze a szerelem is.

 

Összességében egy nagyon izgalmas és érdekfeszítő sorozat, ha felkeltette az érdeklődésedet mindenképp nézz bele, szerintünk nem fogsz csalódni!
38 44 37Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


Véget érnek az Agymenők?
Szép volt, jó volt, köszönjük, ennyi? Könnyen előfordulhat, hogy véget érnek az Agymenők kalandjai!
Ételek az egészséges, erős fogakért
Vannak ételek és italok, amelyek ártanak fogainknak, még vannak, amelyek segítenek erősíteni és egészségesen tartani őket. Most az utóbbiakat hoztuk el! 
Klíma, amely illeszkedik otthonodba
Fontos számodra az esztétika, de szeretnél minőségi klímaberendezést? Akkor a design klímákat neked találták ki!