Hatékony csapatépítő tanácsok: Néhány tipp, hogy még jobb legyen a csapatépítő

Főoldal > Néhány tipp, hogy még jobb legyen a csapatépítő

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Néhány tipp, hogy még jobb legyen a csapatépítő


2021/11/06

A csapatépítők nagyon hatékonyak tudnak lenni, főleg akkor, ha jól vannak megszervezve, valamint kivitelezve is. Ezért adunk néhány hasznos tanácsot ehhez.

Hatékony csapatépítő tippek

Tegye mindenki számára elérhetővé

Persze vannak, akik szeretnek softballt játszani vagy váltóversenyt futni a csapatépítés egy formájaként, de ne feledje, hogy a személyzet nem mindenki képes erre a kihívásra – és akik nem, az kihagyva érzi magát, ellentéte annak, amit el akarsz érni. Fontos figyelembe venni a fizikai állapotokat vagy az egészségügyi érzékenységeket, és ügyeljen arra, hogy mindenki számára megfelelő tevékenységet válasszon. Ennek ellenére a fizikai aktivitásnak számtalan egészségügyi és szociális előnnyel jár, ezért ha az alkalmazottai készek rá, mindenképpen tervezzen csoportos túrát, jógaórát vagy kirándulást egy helyi sziklamászó létesítménybe.

 A helyszín

Néha, ha kilépünk egy iroda négy falán, az segít az embereknek, hogy szabadabban kommunikáljanak egymással. Még akkor is, ha olyan csapatépítő munkamenetet folytat, amely könnyen lezajlik a cég tanácstermében, mindenképpen foglaljon le egy tárgyalótermet a helyszínen, hogy azt a benyomást keltse, hogy ez nem „szokásos” munka. Íme egy nagyon jó helyszín: csapatépítő tréning hotelben.

 

Tűzz ki egyértelmű elvárásokat

A munkatársaknak pontosan tudnia kell, hogy mi a csapatépítő tevékenység célja. Új vállalati küldetésnyilatkozatot próbál kidolgozni? Hatékonyabb folyamatokat remél, vagy jobban szeretne új munkaerőt integrálni a csapat többi tagjával? Nem kell minden titkát elárulnia az eseménnyel kapcsolatban, de az alkalmazottak jobban odafigyelhetnek, ha tudják, miért zajlik a tevékenység.

 

Gyűjtsön visszajelzést

Az eseményt követő néhány napon belül forduljon minden résztvevőhöz, hogy megköszönje az idejét, és kérje meg őket, hogy adjanak konstruktív visszajelzést az eseménnyel kapcsolatban. Ez a visszajelzés nagyon hasznos lehet, amikor eljött az ideje a következő csoportos esemény megtervezésének.
 Legfrissebb cikkek


Aktuális SEO trendek a sikeres hotel marketinghez
A szállodaiparban a siker kulcsa a hatékony online jelenlét. Ismerd meg a legfrissebb SEO trendeket, amelyek 2024-ben segítenek a sikeres hotel marketing megvalósításában.
5 szuper ötlet egy szülinapi buli helyszínéhez
A szülinapok mindig remek alkalmak arra, hogy összegyűljön a baráti és családi kör, és együtt ünnepeljenek. Ahhoz, hogy a szülinapi buli igazán emlékezetes legyen, azonban fontos a megfelelő helyszín kiválasztása. Íme 5 fantasztikus ötlet egy szülinapi buli helyszínének kiválasztásához, beleértve egy különleges lehetőséget Kaposváron is!
36 fontos kérdés, amit ne felejts el megbeszélni előre az esküvői fotóssal!
Az egész napot a választott fotóssal töltitek majd, így amellett, hogy szereted a stílusát, egy személyes vagy telefonos interjú nagyszerű módja annak, hogy biztosan azt kapd majd, amit el is képzeltél! Most azokat a kérdéseket gyűjtöttük össze, amiket jó ha előre tisztázol az esküvői fotóssal!
Fotózás

Szeretnél mindent megtudni a fotózásról akár hobbi akár profi szinten? A videóportál számos fotózással kapcsolatos trükköt és tippet hoz neked, hogy napról-napra jobb lehess abban, amit csinálsz! A fotózás egyfajta művészet így mindenkinek kell egy kialakult fotósstílusa legyen, de azonban elengedhetetlen, hogy a fotós alapjait is elsajátítsuk!

Videózás - Filmezés

Csakugyan, mint a fotózás, a filmezést és videózást is tekinthetjük művészetnek és ha ügyes vagy a te mozgó képeid is magával ragadják majd a nézőket! De hogyan? A videóportál ebben is segítnek, hogy a videózás és a filmezés és minden velejáró elő- és utómunka mind-mind a kisujjadban lehessen! Nem csak a profik képesek profi videót készíteni! 

Sorozatok és Filmek

Te is betekintenél a kulisszák mögé vagy kíváncsi vagy milyen romantikus filmek vagy éppen vígjátékok helyezkednek el jelenleg a toplista élén? A videóportálon számos film bemutatóval, ismertetővel, és értékeléssel is találkozhatsz, így mielőtt moziba indultok, érdemes felnézned az oldalra filmek és sorozatok terén!

Kitekintő

Téged is érdekel a filmek világa és minden, ami ehhez kapcsolódik? Akkor a Videóportál a neked való ugyanis a filmkészítéstől egészen a filmek értékeléséig minent megtalálhatsz az oldalon! Tippjeinkkel és kameratrükkjeinkkel ügyesebben bánhatsz a kamerával és megtanulhatod azt is, hogy készíthetsz tökéletes képeket a barátnődről nyaralás alatt! Fotózás, videózás, kamera trükkök, filmek, sorozatok, és minden az álló- és mozgóképekről!