,Ekkor érdemes Neked is francia rudat használni - íme, a tökéletes edzés kulcsa

Főoldal > Mikor érdemes francia rudat használni – legyen eredményes edzésed

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Mikor érdemes francia rudat használni – legyen eredményes edzésed


2022/01/31
TK

Manapság már mindenki egy egészséges életmódra törekszik – ehhez ugyanakkor hozzájárul a kiegyensúlyozott étrenden és a megfelelő mennyiségű és minőségű alváson kívül az is, hogy az illető rendszeresen mozgást végezzen, esetlegesen edzéstervvel rendelkezzen. Ennek sikerességéhez mégis az is hozzátartozik, hogy milyen eszközöket használ majd a már említett edzésekhez – lássuk, mikor érdemes a franci rúd mellett dönteni!

Súlyzórúd

Sok ember előszeretettel választja edzései segédeszközének a súlyzórudat – mégis tudniuk kell, hogy érdemes a két fajtája között különbséget tenni.


Francia rúd a tökéletes edzés titka


De miért is érdemes megkülönböztetni ezt a két fajta súlyzórudat? Fontos tudni, hogy mivel minden ember más, valamint az edzés során elvégzett gyakorlatok is különbözőek, nem mindegyiknek és mindenkinek felel meg csupán az egyenes súlyzórúd – ugyanis ezzel a két dologgal szemben a súlyzók sémára készülnek, ugyanolyanok, legalábbis a kétfajtán belül. Arról már nem is beszélve, hogy nem minden gyakorlat felel meg minden embernek.
Amikor a francia rúd vásárlása mellett döntünk, akkor az egyenes rúdnak az egyik alternatívája mellett tesszük le voksunk. Azért beszélhetünk csak alternatíváról, nem pedig teljesen más gyakorlatról, mert a francia rúd elsősorban azok számára tökéletes, akiknek nem elég rugalmasak az ízületeik, így nem tudják szabályosan elvégezni a gyakorlatot a rúd egyenes változatával.


Mikor dönts Te is a francia rúd használata mellett?


Fontos, hogy csak akkor dönts a francia rúd vásárlás mellett, ha már megpróbáltad megfelelően elvégezni edzésedet, mégsem jártál sikerrel - tehát a csukló maradjon fix, egyenes pozícióban, gyakorlat közben sose húzzuk be azt.


Amennyiben már edző segítségét is kértük, hogy felmérjük gyakorlatunk helyességét, és nem jártunk sikerrel, fájdalmat tapasztaltunk, akkor a francia rúd a tökéletes választás számunka!
 
UtazásLegfrissebb cikkek


Miért van szüksége cégednek biztonsági őrökre?
Egy vállalkozás vagy rendezvény működtetésekor mindig fennáll a bűncselekmények vagy rendbontások kockázata. Ezért fontos, hogy jobban odafigyelj arra, hogy mi történik a környezetben.
Minden, amit az esküvői drónfotózásról tudni kell
A felvételek magasabb szintre emelése – szó szerint! Ismeritek azokat a lélegzetelállítóan gyönyörű esküvői videókat, amelyek a helyszínről nyíló képpel nyitnak, így láthatjuk az esküvő napjának minden egyes részletét? Szinte olyan, mint egy jelenet egy filmből! Ha Te is szeretnél ilyet, akkor tudj meg róla többet cikkünkből!
Fotózás

Szeretnél mindent megtudni a fotózásról akár hobbi akár profi szinten? A videóportál számos fotózással kapcsolatos trükköt és tippet hoz neked, hogy napról-napra jobb lehess abban, amit csinálsz! A fotózás egyfajta művészet így mindenkinek kell egy kialakult fotósstílusa legyen, de azonban elengedhetetlen, hogy a fotós alapjait is elsajátítsuk!

Videózás - Filmezés

Csakugyan, mint a fotózás, a filmezést és videózást is tekinthetjük művészetnek és ha ügyes vagy a te mozgó képeid is magával ragadják majd a nézőket! De hogyan? A videóportál ebben is segítnek, hogy a videózás és a filmezés és minden velejáró elő- és utómunka mind-mind a kisujjadban lehessen! Nem csak a profik képesek profi videót készíteni! 

Sorozatok és Filmek

Te is betekintenél a kulisszák mögé vagy kíváncsi vagy milyen romantikus filmek vagy éppen vígjátékok helyezkednek el jelenleg a toplista élén? A videóportálon számos film bemutatóval, ismertetővel, és értékeléssel is találkozhatsz, így mielőtt moziba indultok, érdemes felnézned az oldalra filmek és sorozatok terén!

Kitekintő

Téged is érdekel a filmek világa és minden, ami ehhez kapcsolódik? Akkor a Videóportál a neked való ugyanis a filmkészítéstől egészen a filmek értékeléséig minent megtalálhatsz az oldalon! Tippjeinkkel és kameratrükkjeinkkel ügyesebben bánhatsz a kamerával és megtanulhatod azt is, hogy készíthetsz tökéletes képeket a barátnődről nyaralás alatt! Fotózás, videózás, kamera trükkök, filmek, sorozatok, és minden az álló- és mozgóképekről!