A Hannibal sorozat megtörtént eseményeken alapszik

fooldal > Sorozat egy kannibálról. Íme a Hannibal!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Sorozat egy kannibálról. Íme a Hannibal!


2018/07/23
CsA

Valószínűleg sokaknak ismerősen cseng Dr. Hannibal Lecter neve, akár „A bárányok hallgatnak”, „Hannibal” vagy akár a „Vörös sárkány” című filmekből. Azonban létezik egy sorozat, amelyben szintén a sorozatgyilkos szörnyű tettei kerültek feldolgozásra. Olvasd el cikkünket, ha te is kíváncsi vagy a „Hannibal drámasorozatra”!

Hannibal

Hannibal sorozat

 

A sorozat Bryan Fuller forgatókönyvíró és David Slade rendező elképzelései alapján született meg. A sorozat 3 évadból áll és epizódjai körülbelül 1-1 órásak. A történet cselekménye Dr. Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen) pszichiáter és Will Graham (Hugh Dancy) profilozó FBI-ügynök kapcsolatának alakulásán halad végig. Három évadon keresztül próbálja a rendőrség kideríteni a rettenthetetlen kannibál kilétét, amely nagyon nehéz feladatnak bizonyul.  Rengeteg csavar és izgalom szövi át az eseményeket, amely biztosítja, hogy a nézőknek egy perc unalomban sem lesz része. A sorozat képi világa és a cselekmény nagyon egyedi és ízléses, a részletek is mesteri módon kidolgozottak. 

Ha szereted a nem mindennapi történeteket és a gyomrod is bírja a véres, meghökkentő jeleneteket, akkor mindenképpen telitalálat lesz számodra ez a sorozat!
38 37 33Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


Véget érnek az Agymenők?
Szép volt, jó volt, köszönjük, ennyi? Könnyen előfordulhat, hogy véget érnek az Agymenők kalandjai!
Ételek az egészséges, erős fogakért
Vannak ételek és italok, amelyek ártanak fogainknak, még vannak, amelyek segítenek erősíteni és egészségesen tartani őket. Most az utóbbiakat hoztuk el! 
Klíma, amely illeszkedik otthonodba
Fontos számodra az esztétika, de szeretnél minőségi klímaberendezést? Akkor a design klímákat neked találták ki!