A Hazug csajok társasága az igazi belevaló csajoknak szóló sorozat!

fooldal > Hazug csajok társasága, egy igazán csajos sorozat

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Hazug csajok társasága, egy igazán csajos sorozat


2018/07/23
CsA

A következő sorozat inkább egy lányok által kedvelt sorozat, de ez nem azt jelenti, hogy egy elcsépelt, nyálas sorozatról lenne szó. Ez nem más, mint a „Hazug csajok társasága”! Olvasd el cikkünket és tudj meg róla többet!

Hazug csajok társasága

A Hazug csajok társasága

 

A „Hazug csajok társasága”, vagy eredeti nevén a „Pretty Little Liars” egy amerikai filmsorozat, amely 2010-ben látott napvilágot. Magyarországon azonban csak 2014-ben került képernyőre az RTL II. csatornáján. A sorozat megálmodói: Leslie Morgenstein, Bob Levy, I. Marlene King és Oliver Goldstick. A történet öt lány Alison (Sasha Pieterse), Aria (Lucy Hale), Hanna (Ashley Benson), Emily (Shay Mitchell), Spencer (Troian Bellisario) élete köré fonódik. A bonyodalom abból adódik, hogy Alison egy éjszaka közepén rejtélyes módon eltűnik és a lányt nem is találják hosszú idő után sem. A tragédia után a négy lány nagyon eltávolodik egymástól, majd egy furcsa üzenet újra összehozza a társaságot. Egy bizonyos „A” forgatja fel a lányok mindennapjait és bizarr feladatok elvégzésére kényszeríti a lányokat. 

Ez a sorozat bővelkedik a titkokban, rejtélyekben, fordulatokban, ezért tökéletes választás lehet számodra, ha egy izgalmas, de mégis csajos sorozatra vágysz!
38 37 33Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


Véget érnek az Agymenők?
Szép volt, jó volt, köszönjük, ennyi? Könnyen előfordulhat, hogy véget érnek az Agymenők kalandjai!
Ételek az egészséges, erős fogakért
Vannak ételek és italok, amelyek ártanak fogainknak, még vannak, amelyek segítenek erősíteni és egészségesen tartani őket. Most az utóbbiakat hoztuk el! 
Klíma, amely illeszkedik otthonodba
Fontos számodra az esztétika, de szeretnél minőségi klímaberendezést? Akkor a design klímákat neked találták ki!