A Hazug csajok társasága az igazi belevaló csajoknak szóló sorozat!

fooldal > Hazug csajok társasága, egy igazán csajos sorozat

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Hazug csajok társasága, egy igazán csajos sorozat


2018/07/23
CsA

A következő sorozat inkább egy lányok által kedvelt sorozat, de ez nem azt jelenti, hogy egy elcsépelt, nyálas sorozatról lenne szó. Ez nem más, mint a „Hazug csajok társasága”! Olvasd el cikkünket és tudj meg róla többet!

Hazug csajok társasága

A Hazug csajok társasága

 

A „Hazug csajok társasága”, vagy eredeti nevén a „Pretty Little Liars” egy amerikai filmsorozat, amely 2010-ben látott napvilágot. Magyarországon azonban csak 2014-ben került képernyőre az RTL II. csatornáján. A sorozat megálmodói: Leslie Morgenstein, Bob Levy, I. Marlene King és Oliver Goldstick. A történet öt lány Alison (Sasha Pieterse), Aria (Lucy Hale), Hanna (Ashley Benson), Emily (Shay Mitchell), Spencer (Troian Bellisario) élete köré fonódik. A bonyodalom abból adódik, hogy Alison egy éjszaka közepén rejtélyes módon eltűnik és a lányt nem is találják hosszú idő után sem. A tragédia után a négy lány nagyon eltávolodik egymástól, majd egy furcsa üzenet újra összehozza a társaságot. Egy bizonyos „A” forgatja fel a lányok mindennapjait és bizarr feladatok elvégzésére kényszeríti a lányokat. 

Ez a sorozat bővelkedik a titkokban, rejtélyekben, fordulatokban, ezért tökéletes választás lehet számodra, ha egy izgalmas, de mégis csajos sorozatra vágysz!
38 37 33Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


Mikor érdemes francia rudat használni – legyen eredményes edzésed
Manapság már mindenki egy egészséges életmódra törekszik – ehhez ugyanakkor hozzájárul a kiegyensúlyozott étrenden és a megfelelő mennyiségű és minőségű alváson kívül az is, hogy az illető rendszeresen mozgást végezzen, esetlegesen edzéstervvel rendelkezzen. Ennek sikerességéhez mégis az is hozzátartozik, hogy milyen eszközöket használ majd a már említett edzésekhez – lássuk, mikor érdemes a franci rúd mellett dönteni!
Születésnapot ünnepelnél – íme, a legjobb ajándékötletek
Az évnek bármely pontján járunk, valamelyik családtagunknak, barátunknak, esetleg párunknak lehet születésnapja. Az ünnepek után viszont jogosan merülhet fel bennünk az a bizonytalanság, hogy vajon képesek vagyunk-e megtalálni számára a megfelelő ajándékot.
Ápold Te is száraz bőröd megfelelően télen is – mutatjuk, hogyan
Fontos, hogy időben megtanuljuk kezelni száraz bőrünket, fellépni annak kiszáradása ellen.