A Hazug csajok társasága az igazi belevaló csajoknak szóló sorozat!

fooldal > Hazug csajok társasága, egy igazán csajos sorozat

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Hazug csajok társasága, egy igazán csajos sorozat


2018/07/23
CsA

A következő sorozat inkább egy lányok által kedvelt sorozat, de ez nem azt jelenti, hogy egy elcsépelt, nyálas sorozatról lenne szó. Ez nem más, mint a „Hazug csajok társasága”! Olvasd el cikkünket és tudj meg róla többet!

Hazug csajok társasága

A Hazug csajok társasága

 

A „Hazug csajok társasága”, vagy eredeti nevén a „Pretty Little Liars” egy amerikai filmsorozat, amely 2010-ben látott napvilágot. Magyarországon azonban csak 2014-ben került képernyőre az RTL II. csatornáján. A sorozat megálmodói: Leslie Morgenstein, Bob Levy, I. Marlene King és Oliver Goldstick. A történet öt lány Alison (Sasha Pieterse), Aria (Lucy Hale), Hanna (Ashley Benson), Emily (Shay Mitchell), Spencer (Troian Bellisario) élete köré fonódik. A bonyodalom abból adódik, hogy Alison egy éjszaka közepén rejtélyes módon eltűnik és a lányt nem is találják hosszú idő után sem. A tragédia után a négy lány nagyon eltávolodik egymástól, majd egy furcsa üzenet újra összehozza a társaságot. Egy bizonyos „A” forgatja fel a lányok mindennapjait és bizarr feladatok elvégzésére kényszeríti a lányokat. 

Ez a sorozat bővelkedik a titkokban, rejtélyekben, fordulatokban, ezért tökéletes választás lehet számodra, ha egy izgalmas, de mégis csajos sorozatra vágysz!
38 37 33Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


Születésnapot ünnepelnél – íme, a legjobb ajándékötletek
Az évnek bármely pontján járunk, valamelyik családtagunknak, barátunknak, esetleg párunknak lehet születésnapja. Az ünnepek után viszont jogosan merülhet fel bennünk az a bizonytalanság, hogy vajon képesek vagyunk-e megtalálni számára a megfelelő ajándékot.
Ápold Te is száraz bőröd megfelelően télen is – mutatjuk, hogyan
Fontos, hogy időben megtanuljuk kezelni száraz bőrünket, fellépni annak kiszáradása ellen.