A Trónok harca kiszivárgások elleni így védekezik az HBO

fooldal > Így ügyel a Trónok harca információra az HBO

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Így ügyel a Trónok harca információra az HBO


2018/06/06
CsA

Nem meglepő módon egyszer minden sorozat története a végéhez érkezik, ehhez a ponthoz a Trónok harca 2019-ben fog eljutni. A sorozat lezárásáig a stábnak még rengeteg munkája van, ami épp elég időt ad a rosszakaróknak, hogy kulcsfontosságú információkat szivárogtathassanak ki a készülő produkcióról. Ennek megelőzése érdekében a Trónok harca készítői mindent megtesznek, ezzel elkerülve a rajongók csalódását és természetesen az anyagi kárt. Lássuk, hogy milyen praktikát vetettek be mostanában!

Az HBO egyik legjobb sorozata a Trónok harca

A megelőzés érdekében

Az HBO-n futó Trónok harca című sorozat a szolgáltató legsikeresebb sorozata, ami természetesen a rosszakarók figyelmét is felkeltette. Így alakult, hogy a 7. évad másfél terrabájtnyi fontos adatát lopták el a cég szervereiről, amelyekért rengeteg pénzt követeltek. Azonban a tetteseket sikerült lekapcsolniuk, de az eset miatt rendkívüli óvintézkedéseket vezettek be, amelyekről Nikolaj Coster-Waldau számolt be, aki Jaime Lannister karakterét testesíti meg.

 Jaime Lannister

 

A színész szerint egy-egy jelenet leforgatása után a forgatókönyvet azonnal eltűntetik, megsemmisítik, hogy abból semmilyen információ ne lásson napvilágot. További hírek azt is rebesgették, hogy több olyan jelenetet is leforgatnak, amelyek a végleges epizódokban nem fognak feltűnni, csupán a megtévesztés miatt készülnek.

 

Nikolaj Coster-Waldau
38 37 33Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


Véget érnek az Agymenők?
Szép volt, jó volt, köszönjük, ennyi? Könnyen előfordulhat, hogy véget érnek az Agymenők kalandjai!
Ételek az egészséges, erős fogakért
Vannak ételek és italok, amelyek ártanak fogainknak, még vannak, amelyek segítenek erősíteni és egészségesen tartani őket. Most az utóbbiakat hoztuk el! 
Klíma, amely illeszkedik otthonodba
Fontos számodra az esztétika, de szeretnél minőségi klímaberendezést? Akkor a design klímákat neked találták ki!