A Deadpool igazán megnevettet - Videóportál.hu

fooldal > Korhatáros képregényfilm? Ez a Deadpool!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Korhatáros képregényfilm? Ez a Deadpool!


2018/08/27
CsA

A képregények és a vígjátékok kedvelőinek örömére létezik egy film, amely a szokványostól eltérően jeleníti meg a szuperhősök világát. Ez a film nem más, mint a Deadpool! Olvasd el cikkünket és tudd meg, hogy miért érdemes megtekintened!

Deadpool

Deadpool a Marveltől

 

A Deadpool egy amerikai, szuperhősök életét megjelenítő akciófilm/filmvígjáték, amelyet 2016. február 11-én mutattak be hazánkban. A filmet rendezte Tim Miller, a forgatókönyvet írta Rhett Reese és Paul Wernick. 

A Deadpool története

 

A film valójában egy paródia, amelynek főszereplője Wade Wilson (Ryan Reynolds) exkommandós. A bonyodalmat az jelenti, hogy Wade rákban szenved és gyógyulására ígéretet kap, de ennek ára van. Egy programon kell részt vennie, ahol különleges erőre tesz szert úgy, hogy előhozzák a génjeiből a mutáns képességeit és ennek köszönhetően teste szupergyorsan képes regenerálódni és a rákból is rögtön kigyógyul. Ám a folyamat során Wade arca eltorzul és az azért felelős személyeken könyörtelen bosszút áll. A bosszú mellett megjelenik a cselekményben a romantikus, szerelmi szál is, amely teljessé teszi a történetet.

 

Tehát, ha egy izgalmas, akciódús és persze egy nagyon vicces filmmel szeretnél kikapcsolódni, akkor a Deadpool tökéletes választás lesz számodra!
38 34 33Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


Mikor érdemes francia rudat használni – legyen eredményes edzésed
Manapság már mindenki egy egészséges életmódra törekszik – ehhez ugyanakkor hozzájárul a kiegyensúlyozott étrenden és a megfelelő mennyiségű és minőségű alváson kívül az is, hogy az illető rendszeresen mozgást végezzen, esetlegesen edzéstervvel rendelkezzen. Ennek sikerességéhez mégis az is hozzátartozik, hogy milyen eszközöket használ majd a már említett edzésekhez – lássuk, mikor érdemes a franci rúd mellett dönteni!
Születésnapot ünnepelnél – íme, a legjobb ajándékötletek
Az évnek bármely pontján járunk, valamelyik családtagunknak, barátunknak, esetleg párunknak lehet születésnapja. Az ünnepek után viszont jogosan merülhet fel bennünk az a bizonytalanság, hogy vajon képesek vagyunk-e megtalálni számára a megfelelő ajándékot.