A Deadpool igazán megnevettet - Videóportál.hu

fooldal > Korhatáros képregényfilm? Ez a Deadpool!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Korhatáros képregényfilm? Ez a Deadpool!


2018/08/27
CsA

A képregények és a vígjátékok kedvelőinek örömére létezik egy film, amely a szokványostól eltérően jeleníti meg a szuperhősök világát. Ez a film nem más, mint a Deadpool! Olvasd el cikkünket és tudd meg, hogy miért érdemes megtekintened!

Deadpool

Deadpool a Marveltől

 

A Deadpool egy amerikai, szuperhősök életét megjelenítő akciófilm/filmvígjáték, amelyet 2016. február 11-én mutattak be hazánkban. A filmet rendezte Tim Miller, a forgatókönyvet írta Rhett Reese és Paul Wernick. 

A Deadpool története

 

A film valójában egy paródia, amelynek főszereplője Wade Wilson (Ryan Reynolds) exkommandós. A bonyodalmat az jelenti, hogy Wade rákban szenved és gyógyulására ígéretet kap, de ennek ára van. Egy programon kell részt vennie, ahol különleges erőre tesz szert úgy, hogy előhozzák a génjeiből a mutáns képességeit és ennek köszönhetően teste szupergyorsan képes regenerálódni és a rákból is rögtön kigyógyul. Ám a folyamat során Wade arca eltorzul és az azért felelős személyeken könyörtelen bosszút áll. A bosszú mellett megjelenik a cselekményben a romantikus, szerelmi szál is, amely teljessé teszi a történetet.

 

Tehát, ha egy izgalmas, akciódús és persze egy nagyon vicces filmmel szeretnél kikapcsolódni, akkor a Deadpool tökéletes választás lesz számodra!
38 34 33Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


Véget érnek az Agymenők?
Szép volt, jó volt, köszönjük, ennyi? Könnyen előfordulhat, hogy véget érnek az Agymenők kalandjai!
Ételek az egészséges, erős fogakért
Vannak ételek és italok, amelyek ártanak fogainknak, még vannak, amelyek segítenek erősíteni és egészségesen tartani őket. Most az utóbbiakat hoztuk el! 
Klíma, amely illeszkedik otthonodba
Fontos számodra az esztétika, de szeretnél minőségi klímaberendezést? Akkor a design klímákat neked találták ki!