Tovább tart a Szökés

fooldal > Folytatódik a Szökés!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Folytatódik a Szökés!


2017/12/21

Sokan és sokszor temették már el a Szökés című sorozatot, azonban most újra berendelést kapott, így tovább élvezhetjük a testvérpár kalandjait.

Folytatódó Szökés

 

Elég fondorlatos a sorozat története. A Fox csatornán futó széria kreatív igazgatója megerősítette, hogy  már dolgoznak A szökés folytatásán. 

Egyes hírek arra engedtek következteni, hogy az eredeti főszereplők, Wentworth Miller és Dominic Purcell az új változatban nem lesznek benne, mint ahogy a zaklatással vádolt Robert Kneppert is kihagyják a folytatásból.

 

Azonban a közösségi médiában (is) igen aktív képest Purcell ( a sorozatban ő játsza Lincoln Burrows-t)   egy hónapja  kitett egy képet az Instagram-oldalára, amiből arra lehetett következtetni, hogy ő is benne lesz a hatodik évadban.

 

A szökés eredetileg 2005 és 2009 között tartott és mindenki úgy gondolta, hogy lezárták. Még egy másfél órás filmet is kapott a végére. Ehhez képest 2017-ben megjelent az 5. évad és ezért még  Michael Scofieldet is feltámasztották.

 
37Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


Véget érnek az Agymenők?
Szép volt, jó volt, köszönjük, ennyi? Könnyen előfordulhat, hogy véget érnek az Agymenők kalandjai!
Ételek az egészséges, erős fogakért
Vannak ételek és italok, amelyek ártanak fogainknak, még vannak, amelyek segítenek erősíteni és egészségesen tartani őket. Most az utóbbiakat hoztuk el! 
Klíma, amely illeszkedik otthonodba
Fontos számodra az esztétika, de szeretnél minőségi klímaberendezést? Akkor a design klímákat neked találták ki!