A Trónok harca az HBO legsikeresebb sorozata!

fooldal > A Trónok harca az egyik legnépszerűbb sorozat

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A Trónok harca az egyik legnépszerűbb sorozat


2018/07/23
CsA

Ki ne ismerné a világ egyik legimádottabb, leg fantáziadúsabb sorozatát, a Trónok Harcát?! Ha valamilyen oknál fogva mégsem ismernéd, akkor olvasd el cikkünket és garantáltan rákapsz majd!

Trónok harca

A Trónok harca

 

A Trónok harca egy amerikai fantasy sorozat, amely George R. R. Martin regénye alapján készült. A sorozat alapját „A tűz és jég dala” képezi. A Trónok harca első évada, 2011. április 17-én jelent meg az USA-ban, de Magyarországon sem maradtak le nagyon az érdeklődők, hiszen április 18-án már nálunk is bemutatták a hihetetlen pilot epizód. A sorozat eddig 7 évadot tudhat maga mögött és még 1 évadon át fogja szórakoztatni a kedves rajongókat, amelyet a rendezők 2019-re ígértek. 

A sorozatban egy fikció világ jelenik meg, amelyen két kontinens található: Westeros és Essos. A cselekmény bonyolult, hiszen nem egy, nem kettő, de három szálon át fut. Az első szál a Hét Királyság uralmáért folyó harcot mutatja be, a másik szálon a harc a tengerentúli trónért folyik. A harmadik szál, egy közös ellenség felbukkanásáról szól, amely az eddigi évadokban még nem teljesedett ki. A több szálnak köszönhetően rengeteg szereplő és helyszín jelenik meg a sorozatban. Hihetetlen titkok, izgalmak, fordulatok követik végig a cselekményt, amelyet lehetetlen a nézők számára megunni.

 

Ha nincs még ötleted, hogy milyen sorozatot nézz meg a nyáron, akkor ez tökéletes választás lehet számodra!
38 37 33Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


Véget érnek az Agymenők?
Szép volt, jó volt, köszönjük, ennyi? Könnyen előfordulhat, hogy véget érnek az Agymenők kalandjai!
Ételek az egészséges, erős fogakért
Vannak ételek és italok, amelyek ártanak fogainknak, még vannak, amelyek segítenek erősíteni és egészségesen tartani őket. Most az utóbbiakat hoztuk el! 
Klíma, amely illeszkedik otthonodba
Fontos számodra az esztétika, de szeretnél minőségi klímaberendezést? Akkor a design klímákat neked találták ki!