A Trónok harca az HBO legsikeresebb sorozata!

fooldal > A Trónok harca az egyik legnépszerűbb sorozat

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A Trónok harca az egyik legnépszerűbb sorozat


2018/07/23
CsA

Ki ne ismerné a világ egyik legimádottabb, leg fantáziadúsabb sorozatát, a Trónok Harcát?! Ha valamilyen oknál fogva mégsem ismernéd, akkor olvasd el cikkünket és garantáltan rákapsz majd!

Trónok harca

A Trónok harca

 

A Trónok harca egy amerikai fantasy sorozat, amely George R. R. Martin regénye alapján készült. A sorozat alapját „A tűz és jég dala” képezi. A Trónok harca első évada, 2011. április 17-én jelent meg az USA-ban, de Magyarországon sem maradtak le nagyon az érdeklődők, hiszen április 18-án már nálunk is bemutatták a hihetetlen pilot epizód. A sorozat eddig 7 évadot tudhat maga mögött és még 1 évadon át fogja szórakoztatni a kedves rajongókat, amelyet a rendezők 2019-re ígértek. 

A sorozatban egy fikció világ jelenik meg, amelyen két kontinens található: Westeros és Essos. A cselekmény bonyolult, hiszen nem egy, nem kettő, de három szálon át fut. Az első szál a Hét Királyság uralmáért folyó harcot mutatja be, a másik szálon a harc a tengerentúli trónért folyik. A harmadik szál, egy közös ellenség felbukkanásáról szól, amely az eddigi évadokban még nem teljesedett ki. A több szálnak köszönhetően rengeteg szereplő és helyszín jelenik meg a sorozatban. Hihetetlen titkok, izgalmak, fordulatok követik végig a cselekményt, amelyet lehetetlen a nézők számára megunni.

 

Ha nincs még ötleted, hogy milyen sorozatot nézz meg a nyáron, akkor ez tökéletes választás lehet számodra!
38 37 33Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


Mikor érdemes francia rudat használni – legyen eredményes edzésed
Manapság már mindenki egy egészséges életmódra törekszik – ehhez ugyanakkor hozzájárul a kiegyensúlyozott étrenden és a megfelelő mennyiségű és minőségű alváson kívül az is, hogy az illető rendszeresen mozgást végezzen, esetlegesen edzéstervvel rendelkezzen. Ennek sikerességéhez mégis az is hozzátartozik, hogy milyen eszközöket használ majd a már említett edzésekhez – lássuk, mikor érdemes a franci rúd mellett dönteni!
Születésnapot ünnepelnél – íme, a legjobb ajándékötletek
Az évnek bármely pontján járunk, valamelyik családtagunknak, barátunknak, esetleg párunknak lehet születésnapja. Az ünnepek után viszont jogosan merülhet fel bennünk az a bizonytalanság, hogy vajon képesek vagyunk-e megtalálni számára a megfelelő ajándékot.
Ápold Te is száraz bőröd megfelelően télen is – mutatjuk, hogyan
Fontos, hogy időben megtanuljuk kezelni száraz bőrünket, fellépni annak kiszáradása ellen.