Westworld sorozat az HBO-tól - Videóportál.hu

fooldal > Még sokat tartogat a Westworld

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Még sokat tartogat a Westworld


2018/09/10
CsA

Ha olyan sorozatot keresel, ami garantáltan újdonság lesz számodra, akkor bátran merjük ajánlani a Westworld című sorozatot. Az HBO új nagyágyúja már a második évadnál tart és állandóan meglepi a nézőközönséget! Olvasd el cikkünket, hogy megtudd mitől is ilyen nagyszerű ez a sorozat!

Westworld sorozat

Westworld az HBO kínálatában

 

A Westworld műfaját tekintve egy sci-fi sorozat, ami egyszerre ötvözi a western és az akciófilmek jellegzetességeit. A sorozat története a Feltámad a vadnyugat című filmnek az újragondolása, amely Michael Crichton nevéhez fűződik.A Westworld meglepő története

 

A Westworld igazán újító történettel dolgozik. A cselekmény egy vadnyugati stílusú mesterséges kalandparkban játszódik, ahol a “versenyzők” robotokkal, azaz androidokkal léphetnek kapcsolatba bármilyen úton módon. Minden egyes androidnak saját története van, amelyhez csatlakozhatnak a jegyet váltott versenyzők, így indulva egy szerelmes történetbe vagy egy ijesztő kalamajkába.

 

A Westworld különlegessége, hogy az androidok mesterséges intelligenciával vannak megáldva, így alakíthatják a történteket. Az androidok meghalhatnak, majd újraéledhetnek, míg a kinti világból érkezőket nem tudják megsebesíteni, rájuk ártalmatlanok fegyvereik. E tekintetben a versenyzőknek korlátlan lehetőségeik vannak legvadabb álmaik kiélésére, míg egy hiba folytán az androidok öntudatra kezdenek ébredni.

 

Ha felkeltettük érdeklődésedet, akkor mindenképp adj egy esélyt a sorozatnak! Ne csüggedj, ha nem érted a történetet, meglátod majd, hogy az évad végére lassan minden kitisztul! Jó sorozat nézést kívánunk!
38 37 33Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


Születésnapot ünnepelnél – íme, a legjobb ajándékötletek
Az évnek bármely pontján járunk, valamelyik családtagunknak, barátunknak, esetleg párunknak lehet születésnapja. Az ünnepek után viszont jogosan merülhet fel bennünk az a bizonytalanság, hogy vajon képesek vagyunk-e megtalálni számára a megfelelő ajándékot.
Ápold Te is száraz bőröd megfelelően télen is – mutatjuk, hogyan
Fontos, hogy időben megtanuljuk kezelni száraz bőrünket, fellépni annak kiszáradása ellen.