Westworld sorozat az HBO-tól - Videóportál.hu

fooldal > Még sokat tartogat a Westworld

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Még sokat tartogat a Westworld


2018/09/10
CsA

Ha olyan sorozatot keresel, ami garantáltan újdonság lesz számodra, akkor bátran merjük ajánlani a Westworld című sorozatot. Az HBO új nagyágyúja már a második évadnál tart és állandóan meglepi a nézőközönséget! Olvasd el cikkünket, hogy megtudd mitől is ilyen nagyszerű ez a sorozat!

Westworld sorozat

Westworld az HBO kínálatában

 

A Westworld műfaját tekintve egy sci-fi sorozat, ami egyszerre ötvözi a western és az akciófilmek jellegzetességeit. A sorozat története a Feltámad a vadnyugat című filmnek az újragondolása, amely Michael Crichton nevéhez fűződik.A Westworld meglepő története

 

A Westworld igazán újító történettel dolgozik. A cselekmény egy vadnyugati stílusú mesterséges kalandparkban játszódik, ahol a “versenyzők” robotokkal, azaz androidokkal léphetnek kapcsolatba bármilyen úton módon. Minden egyes androidnak saját története van, amelyhez csatlakozhatnak a jegyet váltott versenyzők, így indulva egy szerelmes történetbe vagy egy ijesztő kalamajkába.

 

A Westworld különlegessége, hogy az androidok mesterséges intelligenciával vannak megáldva, így alakíthatják a történteket. Az androidok meghalhatnak, majd újraéledhetnek, míg a kinti világból érkezőket nem tudják megsebesíteni, rájuk ártalmatlanok fegyvereik. E tekintetben a versenyzőknek korlátlan lehetőségeik vannak legvadabb álmaik kiélésére, míg egy hiba folytán az androidok öntudatra kezdenek ébredni.

 

Ha felkeltettük érdeklődésedet, akkor mindenképp adj egy esélyt a sorozatnak! Ne csüggedj, ha nem érted a történetet, meglátod majd, hogy az évad végére lassan minden kitisztul! Jó sorozat nézést kívánunk!
38 37 33Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


Mikor érdemes francia rudat használni – legyen eredményes edzésed
Manapság már mindenki egy egészséges életmódra törekszik – ehhez ugyanakkor hozzájárul a kiegyensúlyozott étrenden és a megfelelő mennyiségű és minőségű alváson kívül az is, hogy az illető rendszeresen mozgást végezzen, esetlegesen edzéstervvel rendelkezzen. Ennek sikerességéhez mégis az is hozzátartozik, hogy milyen eszközöket használ majd a már említett edzésekhez – lássuk, mikor érdemes a franci rúd mellett dönteni!
Születésnapot ünnepelnél – íme, a legjobb ajándékötletek
Az évnek bármely pontján járunk, valamelyik családtagunknak, barátunknak, esetleg párunknak lehet születésnapja. Az ünnepek után viszont jogosan merülhet fel bennünk az a bizonytalanság, hogy vajon képesek vagyunk-e megtalálni számára a megfelelő ajándékot.
Ápold Te is száraz bőröd megfelelően télen is – mutatjuk, hogyan
Fontos, hogy időben megtanuljuk kezelni száraz bőrünket, fellépni annak kiszáradása ellen.