Westworld sorozat az HBO-tól - Videóportál.hu

fooldal > Még sokat tartogat a Westworld

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Még sokat tartogat a Westworld


2018/09/10
CsA

Ha olyan sorozatot keresel, ami garantáltan újdonság lesz számodra, akkor bátran merjük ajánlani a Westworld című sorozatot. Az HBO új nagyágyúja már a második évadnál tart és állandóan meglepi a nézőközönséget! Olvasd el cikkünket, hogy megtudd mitől is ilyen nagyszerű ez a sorozat!

Westworld sorozat

Westworld az HBO kínálatában

 

A Westworld műfaját tekintve egy sci-fi sorozat, ami egyszerre ötvözi a western és az akciófilmek jellegzetességeit. A sorozat története a Feltámad a vadnyugat című filmnek az újragondolása, amely Michael Crichton nevéhez fűződik.A Westworld meglepő története

 

A Westworld igazán újító történettel dolgozik. A cselekmény egy vadnyugati stílusú mesterséges kalandparkban játszódik, ahol a “versenyzők” robotokkal, azaz androidokkal léphetnek kapcsolatba bármilyen úton módon. Minden egyes androidnak saját története van, amelyhez csatlakozhatnak a jegyet váltott versenyzők, így indulva egy szerelmes történetbe vagy egy ijesztő kalamajkába.

 

A Westworld különlegessége, hogy az androidok mesterséges intelligenciával vannak megáldva, így alakíthatják a történteket. Az androidok meghalhatnak, majd újraéledhetnek, míg a kinti világból érkezőket nem tudják megsebesíteni, rájuk ártalmatlanok fegyvereik. E tekintetben a versenyzőknek korlátlan lehetőségeik vannak legvadabb álmaik kiélésére, míg egy hiba folytán az androidok öntudatra kezdenek ébredni.

 

Ha felkeltettük érdeklődésedet, akkor mindenképp adj egy esélyt a sorozatnak! Ne csüggedj, ha nem érted a történetet, meglátod majd, hogy az évad végére lassan minden kitisztul! Jó sorozat nézést kívánunk!
38 37 33Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


Véget érnek az Agymenők?
Szép volt, jó volt, köszönjük, ennyi? Könnyen előfordulhat, hogy véget érnek az Agymenők kalandjai!
Ételek az egészséges, erős fogakért
Vannak ételek és italok, amelyek ártanak fogainknak, még vannak, amelyek segítenek erősíteni és egészségesen tartani őket. Most az utóbbiakat hoztuk el! 
Klíma, amely illeszkedik otthonodba
Fontos számodra az esztétika, de szeretnél minőségi klímaberendezést? Akkor a design klímákat neked találták ki!